LinkedIn image
People sitting on speech bubbles for dialogue, comment and reply. Businessmen using phone and laptop for texting, communicating on social networks. Chatting in search of ideas, problem solving.

Howdy Feedback: Forbedret Kommunikation og Trivsel på Arbejdspladsen 

Vi er glade for at kunne præsentere Howdy Feedback, et nyt system designet til at forbedre kommunikationen og fremme medarbejdernes trivsel i organisationer. Howdy Feedback er udviklet ud fra værdifuld brugerfeedback og tilbyder øget fleksibilitet og anonymitet, så medarbejderne nemt kan give feedback til deres organisation, ledere eller administratorer.

Centrale Funktioner:

  • Anonymitetsmuligheder: Howdy Feedback giver brugerne mulighed for at vælge, om de ønsker at forblive anonyme, når de sender beskeder. Denne funktion sigter mod at fremme gennemsigtighed og opfordre til ærlig feedback fra medarbejderne.
  • Valg af Modtager: Brugerne har mulighed for at vælge specifikke ledere, grupper af ledere eller hele lederteamet som modtagere for deres feedback. Denne personlige tilgang sikrer, at beskeder når de rette modtagere for effektiv kommunikation.
  • Direkte E-mail-notifikationer: Ledere og administratorer vil modtage direkte e-mails med den feedback, der er givet til dem af medarbejderne, dagligt. Dette sikrer rettidig levering af feedback og gør det muligt for ledere at adressere bekymringer prompte.

Fordele:

  • Forbedret Kommunikation: Ved at tilbyde en direkte kanal til feedback, faciliterer Howdy Feedback åben dialog mellem medarbejdere og ledelse, hvilket fører til forbedret kommunikation inden for organisationen.
  • Förbättrat Välmående: Med erkendelse af vigtigheden af medarbejdernes trivsel, giver Howdy Feedback medarbejderne mulighed for at udtrykke deres bekymringer og bidrage til en positiv arbejdspladskultur, hvor deres behov værdsættes og prioriteres.

Important Information:

Howdy Feedback vil erstatte tidligere kommentarsystemer i organisationer. Det nye system forventes at være tilgængeligt fra den 1 juni.

For mere information om Howdy Feedback og hvordan det kan gavne din organisation, kontakt os venligst.

Vi ser frem til den positive indvirkning, Howdy Feedback vil have på arbejdspladsens kommunikation og medarbejdernes trivsel.

Andre artikler inden for denne kategori