LinkedIn image
WMHD

Howdy fejrer 9-års fødselsdag på World Mental Health Day

I dag markerer verden World Mental Health Day, og i Howdy fejrer vi også noget særligt i dag: Det er nemlig præcis 9 år siden Howdy blev lanceret, og vi fejrer dermed vores fødselsdag. Sammenfaldet med World Mental Health Day, giver os en god mulighed for at reflektere over, hvad vi har opnået indtil nu. Det er også en chance for at sætte ekstra fokus på, hvor vigtig mental sundhed er i arbejdslivet i dag.

World Mental Health Day er en årlig begivenhed skabt af Verdenssundhedsorganisationen for at sætte fokus på mental sundhed. Denne dag har aldrig været mere relevant, da arbejdsmiljøet konstant ændrer sig og stiller større og større krav til os alle. Siden den første World Mental Health Day i 1992 har målet været at fjerne det tabu, der ofte er forbundet med mental sundhed, og gøre trivsel til noget, vi alle har ret til. Hvert år sætter dagen fokus på et nyt tema for at holde diskussionen i gang. Temaet i 2023 er 'Mental Health is a Universal Human Right'.

Howdy gik i luften d. 10/10 2014 ud fra en betragtning om at der manglede en samlet løsning på markedet, som kunne tage hånd om medarbejdernes individuelle trivsel, og organisationens trivsel som helhed. De værktøjer, der fandtes dengang, reagerede kun på problemer i stedet for at forebygge dem. Det skulle ikke længere blot handle om krisehåndtering eller sporadiske sundhedsprogrammer, men om at skabe en kultur, hvor proaktivitet var i højsædet.

Fra starten har målet med Howdy været at kombinere digital forebyggelse med en proaktiv, tidlig indsats. I løbet af de sidste 9 år har løsningen hjulpet både virksomheder og deres medarbejdere med at tage hånd om deres mentale, fysiske og organisatoriske trivsel, og skabt et miljø, hvor medarbejderne føler sig set, hørt og frem for alt trives.

Rasmus Hartung, CO-founder af Howdy, udtaler:

”I dag er en stor dag for os i Howdy. Det er ikke bare World Mental Health Day, det er også dagen, hvor Howdy fylder ni år. Begge dele rammer lige ned i, hvad Howdy har handlet om siden dag ét: At hjælpe mennesker og virksomheder med at fokusere mere på mental og fysisk trivsel.

I de sidste ni år har vi fokuseret på at give både organisationer og enkeltpersoner de redskaber, de har brug for, for at få det bedre. Vores digitale platform har åbnet op for vigtige snakke og gjort det lettere at tage hånd om problemer, før de bliver for store. Det handler om at skabe en kultur, hvor det at være på forkant er i centrum.

Det har ikke altid været en nem rejse, men hver en udfordring har gjort os endnu mere opsatte på at nå vores mål. Og vi har stadig masser af arbejde foran os. Vi vil fortsætte med at innovere, vokse og skabe nye partnerskaber, så flere får glæde af løsningen og skaber bedre trivsel på arbejdspladsen.

En kæmpestor tak til alle jer i teamet, vores kunder og partnere, som har hjulpet os med at nå hertil. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med at gøre trivsel til en del af hverdagen på arbejdspladsen.”

Andre artikler inden for denne kategori