Worklife Barometer skifter navn

Vi skifter navn fra Worklife Barometer til Howdy, så nu hedder virksomheden og produktet det samme. 

Hvorfor ændrer vi navn? 
Vi synes at Howdy er mere moderne, er kortere og har en bedre genkendelighed end Worklife Barometer. Derudover har vi gennem de sidste par år løbende udvidet produktet med flere moduler, så produktet Howdy ikke bare er Howdy, men Howdy Wellbeing, Howdy Body og Howdy Feedback.

Produktet, virksomheden og teamet er det samme, det er blot navnet, der ændres. Og dog med en lille tilføjelse, og det er et lille ”R” hængende over y’et i Howdy, da vi netop har fået vores varemærkeregistrering i EU og UK på plads, så Howdy er blevet til Howdy®.

Dyb alvor bag det fjollede navn

Vi ved, at nogle af vores kunder synes, at Howdy lyder lidt fjollet – og indrømmet, det gør det!

Bag navnet ligger den alvorlige kendsgerning, at alt for mange mennesker overhører signalerne på såvel fysisk og psykisk mistrivsel. Det betyder, at fysioterapeuter og psykologer har travlt med at bringe os tilbage “på sporet” efter det er gået helt galt. Med et miks af en digital løsning og proaktive opkald fra fysioterapeuter og psykologer på et tidligt tidspunkt, hjælper Howdy effektivt brugerne med at stoppe op og reflektere over spørgsmålet: “Hvordan har jeg det egentlig?” - eller som amerikanerne siger: Howdy - how are you doing?”

Samtidig har vi erkendt, at navnet “Worklife” egentlig er helt forkert. Menneskers trivsel handler ikke kun om arbejdslivet – men om livet i det hele taget. Derfor har Howdy fra begyndelsen fokuseret på “det hele menneske”, og ikke blot på arbejdslivet.