LinkedIn image

Videnskabeligt bevis for Howdys effekt

Et team anført af Professor og leder af Psykiatrisk Center Nordsjælland, Per Bech, har set nærmere på de ca. 500.000 anonyme trivselsmålinger i Worklife Barometers database. Hans videnskabelige undersøgelse har påvist en signifikant effekt ved brugen af Howdy og det proaktive beredskab tilknyttet løsningen.

Betydelig reduktion af stressbelastningers varighed

I artiklen, der er udgivet i Nordic Journal of Psychiatry, beskriver Per Bech en gruppe af Howdy-brugere der har været kontakt med det proaktive beredskab. Gruppen er identificeret efter et markant fald i Howdy-trivselsmålingen over tre måneder. Brugere med mindre udsving er derfor ikke en del af undersøgelsen. Dette sikrer at effekten alene er målt på en gruppe der ikke har været i stand til selv at vende nedgang til fremgang. Gruppen har, før faldet i trivselsmålingerne, ligget på samme niveau som gennemsnittet for den danske befolkning.

I videnskaben betegnes en person med et signifikant fald i trivselsmålingen som værende ramt af ”adjustment disorder”, en stress-betinget tilstand som typisk varer op til 6 måneder. For brugere af Howdy er denne periode nede på én måned!

En blåstempling af Howdy

Med artiklen har Howdy nu videnskabens ord for den positive effekt af de løbende trivselsmålinger med WHO-5 og det proaktive beredskab. Hos Howdy ser man med stor glæde på artiklen:

”Artiklen sætter en tyk streg under vores kunders udtalelser om større åbenhed, øget dialog og markante fald i antallet af sygemeldinger. Det var en stor dag for os at modtage resultatet af Per's pilotstudie og vi er selvfølgelig stolte over den forskel vi gør hos vores brugere.”, lyder det fra Esben Schnurre, partner i Howdy.

Per skrev som refleksion til os efter resultaterne: "Howdy har i den grad en positiv effekt. Når man indenfor videnskaben kan bevise den sunde fornuft, er man i mine øjne godt kørende. Denne vigtige artikel bekræfter fuldstændigt jeres metode."

Læs artiklen her: www.tandfonline.com

Andre artikler inden for denne kategori