LinkedIn image

Opret data dimensioner

Før du uploader brugerdata, er det nødvendigt at oprette dimensioner, der kan gemme disse data.

Dimensioner, der kan gemme standarddata såsom navn, medarbejder-id, e-mail osv. oprettes som standard. Dimensioner, der kan gemme brugerdefinerede data, der er unikke for din organisation, skal oprettes, før du uploader data.

Sådan opretter du datadimensioner

1. Naviger til Firma sektionen af Leder Portalen.
  2. Klik på Dimensioner fanen.
  3. Klik Ny dimension.
  4. Udfyld Dimensionsnavn og oversættelser baseret på dine aktiverede sprog.
  5. Afmærk Krævet hvis disse dimensioner data skulle være obligatoriske at udfylde under upload.
  6. Klik Gem.

Når de er gemt, kan du nu uploade brugerdata, der indeholder information, som vil blive gemt i dine nye dimensioner.

Trivselsindsigt og statistik vil ikke automatisk inkludere data fra nye dimensioner. Hvis du ønsker at inkludere data fra dine tilpassede dimensioner i din indsigt, bedes du kontakte Howdy Supporten.