Howdy Body

Nu vil vi også knække smerte kurven!

I 2014 satte vi os et mål, at vi med Howdy ville knække stresskurven. Howdy måler den enkeltes mentale sundhed og handler proaktivt, når vi detekterer begyndende mistrivsel, og vi har dokumenteret overbevisende effekter bl.a. i form af lavere sygefravær og at brugerne kommer hurtigere tilbage til udgangspunktet sammenlignet med traditionelle tiltag.

NU er vi klar med samme forebyggende mind-set inden for fysisk sundhed med Howdy Body. Idéen til Howdy Body startede i et samarbejde med NFA, hvor vi sammen gennemførte et pilotstudie, der kortlagde, hvordan vi måler smerte i kroppen. Det blev hurtigt klart, at vi skulle være visuelle i vores kommunikation, så hvad var mere nærlæggende end at bruge vores maskot til at angive smerte områderne?

Med støtte fra Innovationsfonden tog udviklingen fart. Resultatet blev et nyt modul til kortlægning af fysisk smerte og i den velkendte Howdy-model, handler vi proaktivt, når vi detekterer smerte i kroppen. Ud over et proaktivt beredskab af fysioterapeuter, der kontakter medarbejderne med større smerte i kroppen, indeholder Howdy Body en øvelsesportal, hvor den enkelte medarbejder opfordres til at lave øvelser; og ikke bare generelle øvelser, men helt specifikke øvelser for den kropsdel, det smerter i.

Ørsted driver en ambitions agenda 

Vi holdt verdenspræmiere på Howdy Body d. 18/9-2019, hvor vi implementerede Howdy Body for det projektteam hos Ørsted, der i øjeblikket udvikler en stor Hollandsk vindmøllepark, som kommer til at levere strøm til ca. 1 million hollandske husstande. Ørsted er anerkendt i industrien for sit højt prioriterede sikkerhedsarbejde. Foruden et stort fokus på sikkerhed drives her en ambitiøs agenda for kontinuerligt at forbedre medarbejdernes fysiske og psykiske arbejdsmiljø og sundhed.

Derfor er vi rigtig glade og stolte over, at netop Ørsted er firstmover på Howdy Body.

Læs mere om Howdy Body her.