LinkedIn image

Bjuder in en användare

En användare bjuds normalt in när deras konto skapas. Men av olika anledningar kan det vara nödvändigt att bjuda in en användare vid ett senare tillfälle, eller bjuda in igen en användare som kan ha förlorat sin inbjudan.

Hur man bjuder in eller bjuder in en användare igen

1. Navigera till Medarbetare sektionen af Ledarportalen.
  2. Välj den eller de användare du vill bjuda in.
  3. Klicka på Mer... knappen och välj Inbjudan.
  4. Välj tid och datum för inbjudan och klicka Ja.

Kom ihåg att om användaren redan har ett aktivt konto kommer en ny inbjudan inte skickas. Inbjudningar kommer endast att skickas till inaktiva användare som ännu inte har accepterat deras inbjudan och därför inte har något lösenord.

När man bjuder in flera användare kommer systemet automatiskt att sortera användarna och bara bjuda in inaktiva användare.