Invitation af en bruger

En bruger inviteres normalt, når deres konto er oprettet. Men af forskellige årsager kan det være nødvendigt at invitere en bruger på et senere tidspunkt, eller geninvitere en bruger, som måske har mistet sin invitation.

Sådan inviterer eller geninviterer du en bruger

1. Naviger til Medarbejdere sektionen af Leder Portalen.
  2. Vælg den eller de brugere, du ønsker at invitere.
  3. Klik på Mere... knappen og vælg Inviter.
  4. Vælg tid og dato for invitationen, og klik Ja.

Husk, at hvis brugeren allerede har en aktiv konto, vil en ny invitation ikke blive sendt. Invitationer vil kun blive sendt til inaktive brugere, som endnu ikke har accepteret deres invitation og derfor ikke har en adgangskode.

Når flere brugere inviteres, vil systemet automatisk sortere brugerne og kun invitere inaktive brugere.