Corona Virus

Howdy erbjuder gratis Corona-hotline

I en tid då vardagen förändras drastiskt är det viktigt att kunna prata med någon. Det är därför som Howdy öppnar beredskapen för alla användare.

Corona-situationen orsakar en stor förändring i våra vardagsliv. En förändring som för vissa kan betyda mindre motivation, arbetsglädje, arbetsengagemang samt att det kan orsaka oro och ge bekymmer i vardagen.

Därför har vi beslutat att öppna vår beredskap för alla våra användare helt gratis.

Vila arbetar i beredskapsteamet och hur kan vi hjälpa?

Vår Corona-hotline består av psykologerna Marie Hjalmarsson och Alberta Skov Hedman. De arbetar båda dagligen i vår Howdy- beredskapsteam, för att stötta och coahca till ett ökat välbefinnande och trivsel.

På Corona-hotlinen finns Marie och Alberta för att hjälpa dig:

  • Coaching
  • Rådgivning
  • Personlig sparring
  • Sparring till ledare om ledarskap på distans

Det handlar om att skapa motivation och trivsel på hemmaplan, balansera hemundervisning och arbete, hantera dina egna och andras Corona-relaterade problem, skapa ett sundt virtuellt samarbete, vara en bra ledare under förändring med ett digitalt ramverk, samt andra ämnen relaterade till ditt välbefinnande. Behöver du inspiration och lite positiv energi? Anmäl dig på corona@howdy.dk - ange ditt namn, telefonnummer och dagen du vill att vi ringer till dig.

Vi hoppas och önskar er det bästa för dig under Corona-tiden.

Vänliga hälsningar
Howdy team

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Dela på reddit