LinkedIn image

Opret en bruger

For kunder, der ikke bruger automatisk dataintegration, kan det være nødvendigt at oprette en enkelt bruger manuelt. Denne handling kan udføres gennem Manager Portal med et par enkle trin.

Sådan opretter og inviterer du en enkelt bruger

1. Naviger til Medarbejdere sektionen af Leder Portalen.
  2. Klik Ny knappen efterfulgt af Ny Medarbejder i den efterfølgende menu.
  3. Udfyld informationerne representeret i de fire faner, mest vigtigt er det at udfylde Generelt og Organisatorisk fanerne.
  4. Husk at udfylde invitations dato og tidspunkt på Generelt fanen.
  5. Klik Gem.
Klik på denne knap for at begynde.
Udfyldt de nødvendige informationer i fanerne og klik gem for at gennemføre oprettelsen.