Redigera en användare

Det kan vara nödvändigt att ändra en användares data för att möta nya organisationsstrukturer eller förändringar i personlig information.

Hur man redigerar en användardata

1. Navigera till Medarbetare sektionen af Ledarportalen.
  2. Välj den medarbetare du vill redigera.
  3. Klicka på Redigera knappen.
  4. Ta bort eller redigera värdena där ändringar sker.
  5. Organisatoriska värder kan väljas via rullemenyn på fanen Organisatorisk. Nya värden kan skapas genom att klicka på + ikonet.
  6. Om du vill att ändringarna ska börja gälla vid ett tidigare datum, vänligen klicka Ställa in ett specifikt datum och välj önskat datum.
  7. Klick Spara ändringer.

Det är möjligt att redigera flera användare samtidigt. Det kommer dock bara att vara möjligt att ändra värderingar som de delar. Om du redigerar flera användare med olika värden inom samma kategori visas ett tomt fält. I det här fallet rekommenderas det att redigera användarna separat.
E-post och telefonnummer kommer att döljas när du redigerar användare. Detta för att skydda våra användares integritet och anonymitet.
Innehållsförteckning