LinkedIn image

Skapa och bjuda in administratörer och chefer

Att bjuda in chefer och/eller administratörer till Howdy säkerställer att de har tillgång till den Howdy-data de behöver, och ger dem möjlighet att lära sig och agera utifrån den välbefinnandestatistik som presenteras.

Hur man skapar och bjuder in en chef eller administratör

1. Navigera till Åtkomstkontroll sektionen af Ledarportalen.
  2. Klick Ny.
  3. Fyll i grunduppgifterna och klicka Nästa.
  4. Välj den roll du vill tilldela.
  5. För basic users och administratörer klicka Spara.
  6. För chefer välj vilka avdelningar de ska ges tillgång till från Lägg til avdelning dropdown-listan.
  7. Märke Kontaktperson knappen, om de ska tilldelas som primär kontakt för den avdelningen.
  8. När åtkomst till alla avdelningar har tilldelats klickar du Spara.
Inbjudningar till chefer och administratörer skickas automatiskt så snart dialogen är klar.