Nulstilling af din PIN-kode

Hvis PIN-koden til dit login er blevet glemt, kan du nulstille den via login-skærmen på Howdy-appen eller via www.howdy.nu.

Sådan nulstiller du din PIN-kode via Howdy-appen

1. Åbn Howdy smartphone-appen.
  2. Indtast din e-mail og klik Næste.
  3. Klik på Glemt kode?
  4. En webside åbnes. Indtast din e-mail og klik Send.
  5. Der vil nu blive sendt en e-mail til dig. Klik på knappen i e-mailen, der siger Nulstil PIN-kode.
  6. En webside åbnes. Indtast din nye PIN-kode to gange, og klik Nulstil PIN-kode.

Sådan nulstiller du din PIN-kode via www.howdy.nu

For at nulstille din PIN-kode via www.howdy.nu, gå til webstedet og følg trin 2 til 6 som vist i begyndelsen af artiklen.

Sørg for at indtaste en gyldig e-mail. Du vil ikke være i stand til at nulstille din PIN-kode, hvis du ikke indtaster en genkendelig e-mail.