slagelse 3

Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehus tilbyder Howdy til alle ansatte

På hospitalerne er kerneopgaven at have patienten i centrum. For at sundhedspersonalet kan yde den bedste indsats kræver det at de trives, og til at understøtte trivslen blandt sundhedspersonalet, har NSR - Næstved, Slagelse og Ringsted Hospital valgt at tilbyde Howdy som trivselsværktøj til alle de ansatte.

Aftalen betyder at alle ansatte hos NSR tilbydes adgang til Howdy trivselsmonitorering med proaktivt beredskab af erhvervspsykologer og fysioterapeuter.

Slagelse Sygehus har i en årrække succesfuldt brugt Howdy som trivselsværktøj på udvalgte afdelinger. Hør om deres oplevelser i denne video:

Dette er endnu et godt eksempel på, hvordan Howdys teknologiske platform kobles sammen med kundens eksisterende løsninger, og dermed understøtter dem i at blive et reelt proaktivt tilbud til medarbejderne.

Niels Reichstein Larsen, Hospital Director at NSR, states:

"Både ledelse og medarbejdere er optaget af at øge trivsel og arbejdsglæden på NSR Sygehuse. Med Howdy får vores medarbejdere nu et nyt redskab i værktøjskassen, som giver dem mulighed at selvvurdere deres trivsel, og at blive kontaktet af en erhvervspsykolog. Det håber vi, kan komme til gavn i deres arbejdsliv.

Til venstre, salgsdirektør i Howdy, Gunnar Brabrand. I midten, sygehusdirektør i NSR, Niels Reichstein Larsen. Til højre, Account Director i Howdy, Nethe Øllgaard Kling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Modtag værdifulde tips til din trivselsejse og bliv inspireret af opløftende historier om vejen til bedre sundhed. Tilmeld dig nu!