140f8dc9-a3dd-4f76-8c73-7aa6b5d268cb

Siemens Gamesa: Howdy®'s støtte har været uvurderlig for os

"Vindenergi er en af ​​de hurtigst voksende vedvarende energiteknologier og spiller en stor rolle i håndteringen af ​​klimakrisen. Siemens Gamesa er en global markedsleder på tværs af hele vindspektret – offshore, onshore og service. I en dynamisk og konkurrencepræget industri skal aktørerne løbende tilpasse og udvikle sig for at bevare markedsandele, og det arbejdsmiljø bringer i sagens natur udfordringer til medarbejderne."

"Vi fremstiller, installerer og servicerer i øjeblikket tusindvis af turbiner, der kan blive over 100m høje og med vingefang på op til 167m. For at kunne opnå dette gennemfører vi store projekter, hvor mange komplekse komponenter skal spille sammen, såsom logistik, værktøjer og leverandører. At arbejde i sådan et miljø er i sagens natur risikabelt, og derfor vægter vi også vores medarbejderes sikkerhed og velvære meget højt. Vores omsorg for medarbejderne er grunden til, at vi introducerede Howdy til vores service-team i Storbritannien. Her har vi bragt trivselsredskabet ud til omkring 500 af vores medarbejdere ud fra tre faktorer:

  1. For at yde en forebyggende støtte til vores medarbejdere, før deres trivsel når en kritisk tilstand.
  2. For at monitorere vores mange teams overordnede velbefindende, og give lederne et indblik i deres teams stressniveau.
  3. Bringe emnet stress og mental sundhed op i regelmæssige samtaler og medvirke til at fjerne stigmatisering.

Howdy har hjulpet flere af vores medarbejdere gennem svære tider, og den støtte har været uvurderlig for os."

John Carter
Projektingeniør – Siemens Gamesa