Billede1

Årsregnskab for Howdy ApS viser vækst og positivt resultat.

I 2019 lagde ledelsen i Howdy en 3-årig strategiplan, hvor selskabet i 2020 skulle levere sit første positive regnskab og samtidig følge en meget ambitiøs plan om at udvikle det bedste digitale trivselsværktøj. Årsregnskabet for 2020 er netop indleveret, som viser en vækst på 185% i forhold til sidste regnskabsår, hvilket givet et positivt resultat på 530.000 kr.

“Jeg er meget tilfreds med årets resultat, hvor vi har formået at vækste og udbygge vores markedsposition på trods af pandemien, og vores medarbejdere har leveret en fornem indsats i et mildest talt anderledes år.” siger Rasmus Hartung, CEO i Howdy og fortsætter:

“Jeg glædes over de mange medarbejdere vi har hjulpet hos vores kunder i det forgangne år, og at den hjælp bliver endnu bedre med de produktforbedringer vi har formået at få udgivet i 2020, som f.eks. endnu mere online rapportering, der leverer indsigt til vores kunders ledelse, men i særdeleshed også den nye app, som tusindvis af Howdy brugere får daglig glæde af. Vi står endnu stærkere end tidligere, og vi vil bruge vores position til at videreudvikle Howdy® løsningen. Vi kigger samtidig ind i et 2021, hvor vi igen forventer at fordoble brugerbasen, så jeg er fuld af optimisme”.