Body_shoes

Tilbagemeldinger fra Howdy Body pilotprojektet

Fra en glad Howdy Body Bruger:

“Jeg havde i forbindelse med for meget/ forkert træning fået ondt i nederste del af ryggen. Derfor fik jeg øvelserne for dette område i howdy body. Der er mange øvelser at vælge i mellem og jeg synes at videoerne viser dem rigtig godt.

Efter at have lavet flere af øvelser nogle gange har det virkelig hjulpet – det er gået lige ind og hjulpet der hvor smerten var og det er blevet rigtig godt. Det er rart at have øvelserne lige ved hånden og til et specifikt område. Mvh, Cathrine”

Første feedback på Howdy Body

“Jeg vågnede med lidt ondt i nakken efter tirsdagens dansetræning. Howdy Body viste mig nogle nakkeøvelser, som jeg brugte ca. 10 minutter på – og nu er smerterne pist væk”

Gunnar 53 år – kontor-medarbejder med meget skærmarbejde og fritidsdanser

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email
Del på reddit